Personen zoeken

De hedendaagse privacy maatregelen maken het heel moeilijk om iemand te vinden. Gemeentes geven geen inlichtingen meer aan derden, zelfs niet als je kunt aantonen een familielid te zijn.

Met de komst van Internet lijkt het veel eenvoudiger om iemand te vinden. In de praktijk blijkt dat het nog niet zo simpel is.

Het telefoonboek is tegenwoordig online te raadplegen, helaas zijn er steeds meer mensen die een geheim nummer hebben. Ook zie je dat jonge mensen geen vaste telefoonaansluiting meer nemen als ze op zichzelf gaan wonen, iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon!

Als je iemand zoekt met een vrij algemene naam, bijvoorbeeld Hans de Jong, dan geeft het Internet zoveel mogelijkheden dat het ondoenlijk is om ze allemaal te benaderen.

Op Social Media platforms, zoals Hyves, Facebook en Twitter vermelden mensen lang niet altijd hun volledige en juiste naam. Ze gebruiken een nickname of alleen een voornaam. Bovendien schermen sommigen hun profiel of tweets af.

Veel mensen zijn op zoek naar iemand waarvan ze niet eens de exacte naam hebben. Sommigen zijn op zoek naar hun vader met alleen een voornaam of zelfs helemaal geen naam. Of ze weten de achternaam bij benadering, bijvoorbeeld Bruin, Bruins of de Bruin.

In bovengenoemde gevallen  kan een onderzoek uitkomst brengen. Ervaren researchers brengen de situatie in kaart, verzamelen zoveel mogelijk informatie en raadplegen vele open en gesloten bronnen.

Onderzoek naar een persoon is mogelijk vanaf €150 afhankelijk van de beschikbare informatie vooraf. Is het een uitgebreid onderzoek, waarvoor ook gereisd moet worden, dan kan het zelfs een paar duizend euro kosten. Door onze werkmethoden komt u nooit voor financiele tegenvallers te staan, iedere fase in het onderzoek wordt vooraf goedgekeurd door de opdrachtgever.

Meer informatie op de website Iemand Zoeken

 

Gratis register

Leijs & Partners heeft een gratis register opgezet, voor iedereen die iemand zoekt en hoopt door iemand gezocht te worden. Meer informatie en registreren kan hier.